REFERENTIES

De meest afwisselende reis die we ooit gemaakt hebben!

Onze drieweekse rondreis door Zuid-Afrika is prima bevallen, het was een fascinerende kennismaking met een voor ons onbekend continent. We hebben van de eerste tot de laatste dag genoten van de mooie accommodaties, de excursies, het lekkere eten, de natuur en de mensen. Bedankt voor de uitstekende organisatie en je suggesties ten aanzien van route en activiteiten: het is de meest afwisselende reis die we tot nog toe hebben gemaakt met best een druk programma, waarvan we echter niets hadden willen missen.

- Lilian en familie -

Geweldige vakantie in Tanzania gehad!

Ik wil je graag hartelijk danken voor je goede reisorganisatie en planning. Alles liep fantastisch, de chauffeur/gids was uitstekend en goede autos. We hebben het geweldig gehad en zo veel gezien! Zanzibar in Breezes was ook super. Enorm bedankt Marjolein, wat een geweldige vakantie hebben we gehad!

- Familie De Bruin -

De reis naar Mauritius was heerlijk!

We hebben wel wat regenachtige dagen gehad, maar met die temperaturen was dat niet zo heel erg. Otentic Eco Tent was erg leuk. Met de kayaks naar de waterval, boottocht naar Ile aux Cerfs en heerlijk (en gezellig) eten. Le Sakoa was fantastisch. Heerlijk relaxt, lekkere ruime en mooi ingerichte kamers, goed eten, super strand en leuke activiteiten. Al met al een prima reis. Dank voor de organisatie. Ik denk dat de accommodatie keuze niet beter kon.

- Sander -

Dank Dank Dank

Ik ben zo blij dat ik met jou in contact ben gekomen, je hebt me echt een droomreis aangeraden. Drifters is een toporganisatie! Ik had ook een geweldige gids. Het bleek het het beste wat ik had kunnen doen: letterlijk en figuurlijk afstand nemen, elke dag verrast worden door droomlocaties, de leuke interactie met de groep, het prachtige land, de activiteiten die werden georganiseerd. Ik zou je wel willen omhelzen!

- Miranda -

Alles perfect geregeld!

Marjolein, we willen je nogmaals bedanken voor de fijne vakantie die we hebben gehad. Ik kan alleen maar zeggen dat alles perfect geregeld was. Mooie accommodaties, leuke excursies en ook het vervoer was goed geregeld. We hebben ons daar niet druk over hoeven maken en konden des te meer genieten van alle mooie dingen. De safari was geweldig en we hebben de big 5 goed kunnen zien. De voetsafari die je ons adviseerde was indrukwekkend om te doen. 


- Leo en Anita Rooijakkers -

Geweldige ervaring

Onze 3 weekse rondreis door Zuid-Afrika was een geweldige ervaring. Alles prima geregeld en super hoe de organisatie ons credit card probleempje opgelost heeft bij de autohuur. Veel leuke mensen ontmoet en mooie natuur gezien met als hoogtepunt de safari′s in Sabi Sand. Gelukkig veel foto′s gemaakt om te kunnen blijven nagenieten.

- Henry en Natasja -

Goed verzorgde droomvakantie

Wat hebben we genoten van onze ‘droomvakantie’ door Tanzania. Alles wat we hebben besproken klopte tot op de minuut. Met onze vaste gids in het noorden, Manu, hebben we buitenom het safari gebeuren, ook zeer uitgebreid kunnen praten over het land Tanzania, de cultuur, religies, educatie etc. Wat we door heel Tanzania tegenkwamen waren zeer blije, tevreden mensen, die allemaal over hun land wilden vertellen. Verder was de reis heel erg bijzonder, en hebben we er buitengewoon van genoten.
Marjolein, hartelijk bedankt dat je onze trip zo goed hebt verzorgd!

 

- Pieter en Ellen Bosscher -

Superblij

We hebben echt vreselijk veel geluk gehad met het zien van wildlife tijdens mijn groepsreis door Botswana. Ook ‘evenementen’ die je normaal alleen op BBC ziet: vechtende olifanten, een krokodil die een vis door tweeën bijt, leeuwen die hyena′s bij een vers karkas wegjagen (en dan een jakhals die er in de tussentijd van loopt te vreten). Echt ongelofelijk. De groep was ook super: gevarieerd, verschillende leeftijden en nationaliteiten. 
Verder ben ik echt superblij met hoe je alles geregeld hebt! Hartelijk dank daarvoor!

- Kees Tuijp -

Onze reis door het noordoosten van Zuid−Afrika was geweldig. We hebben zorgeloos kunnen genieten.
We hebben genoten van de “Big Five” tijdens de spectaculaire game drives en daarnaast heerlijk kunnen ontspannen in de luxe lodges.
Voor de kinderen was het een fantastisch avontuur wat ze niet snel zullen vergeten.

- Ronald, Odette, Maaike, Jasper en Lotte -

Hoi Marjolein. Je hebt het fantastisch geregeld super! De gamedrive in bij Epacha was iets minder, maar we waren natuurlijk ook erg verwend door Sanbona Game Reserve in Zuid-Afrika!

- Familie De Tombe en Lardenoyen -

Hoi Marjolein‚

Wat was het een fantastische reis! Echt top!

Zo super geregeld, we hebben intens genoten!

Een pluim voor jou!

Groetjes‚

- Eva van Odijk -

I can’t thank you enough for the amount of time and effort you’ve put into my trip details and then handling the cancellation correspondence and refund. You have gone above and beyond to help me and I am so appreciative.

- Betsey Gieck -

TravelMood heeft voor onze familie een reis naar Zuid-Afrika geregeld. Alle locaties waar we verbleven waren prachtig en de gidsen niet alleen ter zake kundig maar ook erg aardig. Vanaf de vakantie konden we - ivm wijziging van de vliegtijden - eenvoudig per app nog een extra tour boeken. Flexibiliteit en het echt naar je zin willen maken. Persoonlijke betrokkenheid voor jouw ideale vakantie. Geweldig. Bedankt Marjolein.

- Marjet en Joost -

Hallo Marjolein,
Hierbij een korte update over het verloop van de vakantie.
Alles zat goed in elkaar qua timing, dat was een belangrijk onderdeel van de trip. Vliegen met Qatar Airlines is goed bevallen. Het camperverhuurbedrijf levert uitstekende service; zijn zeer soepel. De guest houses waren prima. We hebben lekker gegeten en prima geslapen.
Simbavati was een van de hoogte punten. Zeer relaxed in de tenten. Goede verzorging en veel gezien.

- Wim Derks -

Net terug van een geweldige rondreis door Zuid-Afrika met 6 personen. Fijn contact en alles volgens afspraak verlopen. Echt een aanrader. Complimenten voor de website overigens.

- Micha Paashuis -

Marjolein heeft voor mij de kennismaking met Zuid-Afrika geregeld. Het was allemaal prima georganiseerd, en toen ter plaatse bleek dat door overvloedig regenval een safaripark waar we heen zouden gaan niet goed bereikbaar was heeft ze ter plaatse ervoor gezorgt dat we een prima alternatief kregen. Ik ga zeker nog een keer terug !

- Roald Hulshof -

We hebben genoten van Marjolein haar inbreng in ons reisschema tijdens onze reis naar Zuid-Afrika. Routebeschrijvingen die tot op de meter klopten, prachtige accommodaties uitgezocht met onze wensen erin verwerkt en als hoogtepunt een verrassende fles op de kamer met mijn verjaardag! Hoe persoonlijk kan de touch zijn.....

- Anita van Kreij -