• Vriendelijke bevolking van Seychellen

    Vriendelijke bevolking van Seychellen

  • Le Duc de Praslin

    Le Duc de Praslin

  • Snorkelen en duiken op Seychellen

    Snorkelen en duiken op Seychellen

SEYCHELLEN

De Seychellen, natuur, duiken, strand en luxe

De Seychellen bestaan uit een groep van 115 tropische eilanden in de Indische Oceaan. De meeste zijn onbewoond. Bekend zijn vooral stranden van de eilanden Mahé, Praslin en La Digue. Bijna 90% van de bevolking van Seychellen woont op het hoofdeiland Mahé. De Seychellen zijn een lustoord voor natuur- en strandliefhebbers, romantici en honeymooners. Ook als u van duiken houdt, zijn de Seychellen een geweldige vakantiebestemming. De onderwaterwereld is hier werkelijk fantastisch!
De Seychellen bieden u een andere vakantiebeleving dan het eiland Mauritius. U vindt hier geen druk nachtleven en grootschalige resorts met veel entertainment. Een intiem verblijf is gegarandeerd. Op de Seychellen wordt u verrast door een prachtige natuur. U geniet er optimaal van de rust. De Seychellen kunnen ook goed gecombineerd worden met een safari reis op het vaste land van Afrika. 

Beste reistijd Seychellen

De Seychellen liggen nabij de evenaar en hebben een tropisch klimaat. De temperatuur is het gehele jaar door min of meer gelijk.
De zuidoost moesson van mei tot september zorgt voor een koelere lucht waardoor het minder drukkend aan voelt. Juli en augustus zijn over het algemeen de droogste maanden.
De noordwest moesson van oktober tot april brengt de meeste regen, met name in de periode december/januari. De lucht voelt dan warm en vochtig. Ook dan is het een goede periode om te reizen en de zee is rustig. In deze periode regent het wel iets vaker, maar de buien duren meestal niet lang. 

Manier van reizen op Seychellen

U begint uw reis op het hoofdeiland Mahé. U wordt per privé transfer naar uw luxe hotel gebracht. Vanuit Mahé kunt u vliegen of per boot varen naar de stranden van Praslin. La Digue bereikt u via Praslin per boot. De overige (privé) eilanden kunt u bereiken per boot, vliegtuig of helikopter.
Een andere manier om de diverse eilanden te combineren is ‘eiland hoppen’ per boot of catamaran.

Wilt u ook op vakantie naar De Seychellen, al dan niet gecombineerd met het vasteland van Afrika ? Neem dan contact met mij op.

MOGELIJKHEDEN AAN REISIDEEËN

Filter uw reis:


Cookie instellingen aanpassen | Reisvoorwaarden