• TravelMood

    TravelMood

OVER TRAVELMOOD

Wat is TravelMood?

TravelMood maakt reizen op maat naar safari-afrika. Dat wil zeggen dat ik samen met u onderzoek wat voor een soort reis het beste bij u past. Wilt u een strak, modern onderkomen, of toch liever een authentiek, natuurlijk verblijf? Vindt u het prettig als de deur voor u wordt opengehouden, of voelt u zich beter op uw gemak alsof het net is alsof u thuis bent? Rijdt u graag zelf door een land of geeft u de voorkeur aan een chauffeur? Niet één reiziger is hetzelfde en daarom ook uw reis niet. Om een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden vindt u hier een aantal reisideeën om u in de Mood te brengen. Voor meer of uitgebreide informatie en advies, neemt u gerust contact met mij op!

Wie ben ik?

Ik ben Marjolein Schipper-Rutten, woonachtig in de buurt van Oss en heb van mijn passie mijn beroep gemaakt. Al sinds mijn jeugd heb ik veel verre reizen gemaakt. De laatste 15 jaar is het ook mijn werk geworden. Eerst 7 jaar via een traditioneel reisbureau en daarna bij een touroperator gespecialiseerd in maatwerk reizen. In TravelMood combineer ik de ervaring die ik hierin heb opgedaan en met mijn reiservaringen om voor u de beste reis samen te stellen. 

Wat is TravelMood nog meer?

Een mooie reis verzorgen kan ik niet alleen. Hoewel ik veel van de accommodaties die ik aanbied persoonlijk bezocht heb, is het belangrijk om in het land waar u heen reist een goede en betrouwbare partner te hebben. Een partner die continu zorgt dat de kwaliteit van de aangeboden reis voldoet aan de verwachtingen en mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, in staat is om hier direct op in te spelen. 

Werkwijze

Na het eerste contact maken we een afspraak om uw reiswensen door te nemen. Dit kan telefonisch, maar ik kom ook graag naar u toe voor een persoonlijk gesprek. Hierna ontvangt u van mij een voorstel voor uw reis op maat inclusief een gedetailleerd prijsoverzicht. Het voorstel neem ik vervolgens graag met u door. Mochten uw wensen tussentijds gewijzigd zijn, dan pas ik uiteraard het voorstel voor u aan. Zodoende krijgt u een reis die, zoals een goed zittend kostuum, op maat wordt aangemeten. Dat maakt van een gewone reis een TravelMood-vakantie.

Wat maakt een reis een TravelMood vakantie?

Ik vind het belangrijk om een reis samen te stellen die geheel aansluit bij uw wensen. Wilt u relaxen, of juist actief bezig zijn? Wilt u veel contact met de lokale bevolking, of juist niet? Door mijn jaren lange reiservaring kan ik u vertellen wat het beste bij deze wensen aansluit. Bent u al nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op voor een oriëntatiegesprek.

De zekerheden van TravelMood

Als u een reis boekt via TravelMood heeft u behalve mijn kennis ook de zekerheid van een betrouwbare organisatie. Mocht er tijdens uw reis iets niet naar wens gaan, dan kunt u 24 uur per dag contact met mij en mijn lokale partner opnemen.
TravelMood is aangesloten bij het garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). Het Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn vóór uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op lokatie. Details over hetgeen vergoed wordt kunt u vinden in de garantiebepaling op de website van het GGTO. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. De bijdrage hiervoor bedraagt 15 euro.
Daarnaast is TravelMood is aangesloten bij de Vereniging Van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.
De reisvoorwaarden van TravelMood: Download hier de voorwaarden in PDF-formaat. 

Verantwoord op reis met TravelMood 

Er is een (gelukkig steeds kleiner wordende) groep mensen die naar Safari-Afrika gaan om zelf te jagen. TravelMood is tegenstander van de jacht, zeker omdat deze dieren vaak gefokt zijn om op gejaagd te worden. Ik zal dus ook niet meewerken aan reizen waarbij het jagen een deel uitmaakt van uw reis. Hiernaast zijn er ook andere dieronvriendelijke manieren van “touristisch vermaak” mogelijk in Safari-Afrika. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de zogenaamde “cuttle farms”, waar u kunt knuffelen en wandelen met wilde dieren. Deze dieren worden vaak op deze farms gefokt om vervolgens, gewend aan mensen, te worden verkocht aan de jachtgebieden. TravelMood is heel behoudend met niet natuurlijke activiteiten met dieren.

Stichting Spots

SPOTS staat voor Save and Protect Our TreasureS maar verwijst ook naar de vlekken die bij vele katachtigen voorkomen en naar "in de spots zetten". Daarnaast staat SPOTS voor "plekken". SPOTS probeert via voorlichting en haar website aandacht te vragen voor die plaatsen op de wereld waar daadwerkelijk iets gedaan wordt voor natuurbescherming. Voor meer informatie zie de website www.stichtingspots.nl.

TravelMood en Stichting Spots

Travelmood doneert voor iedere gemaakte boeking € 10 aan Stichting Spots. Hiernaast wordt aan iedere boeker gevraagd om op vrijwillige basis ook een donatie te doen van € 10 aan Stichting Spots. Op deze manier maakt u met uw vakantie ook het leven van de katachtigen een stukje aangenamer. 

Concurrerende prijs

In mijn voorstellen vermeld ik voor zover mogelijk een open calculatie. Op deze manier kunt u zien dat, door de afspraken die ik gemaakt heb met de lokale partners, u concurrerende prijzen aan kan bieden. Hierdoor krijgt u een beter beeld in de verdeling van de kosten. Op al mijn reizen zijn, mits anders vermeldt in het voorstel, mijn algemene voorwaarden van toepassing, zodat u weet waar u aan toe bent. 

Verzekeringen

Nadat we samen tot uw unieke reis zijn gekomen, is het belangrijk om na te denken over een reis- en/of annuleringsverzekering. U wilt per slot van rekening gaan genieten van de voorpret en de reis zelf en niet na te hoeven denken over ‘wat als ..’.
Ik adviseer u graag bij het maken van een keuze welke verzekering het meest geschikt is voor u. Ik werk samen met de Europeesche Verzekeringen, de specialist in vakantieverzekeringen.

Neem vandaag nog contact met mij op, en ervaar mijn persoonlijke benadering op maat

Gegevens TravelMood

Rabarberveld 50

5351 LD Berghem

Telefoonnummer: 06-40420467 of 0412-785476
info@travelmood.nl 

KvK: 64026329

BTW: NL151541978B01

 Cookie instellingen aanpassen | Reisvoorwaarden