• Tortilis Camp

    Tortilis Camp

  • Muizenberg

    Muizenberg

  • Okonjima Game Reserve

    Okonjima Game Reserve

REISIDEEËN

Uw droomreis naar Afrika op maat samengesteld

Droomt u van een luxe vakantie in Zuid-Afrika, waar u heerlijk op safari kunt of culinair kunt genieten, of met kinderen toch in luxe rond reizen? Wellicht wilt u een fly-in vliegreis boeken en uw partner verrrassen met een spectaculaire huwelijkreis? TravelMood is de Afrika reis expert die uw reis naar Afrika op maat voor u samenstelt.

 Voor meer of uitgebreide informatie en advies, neem gerust contact met mij op!

Werkwijze

Na het eerste contact plannen we een afspraak in om uw reiswensen door te nemen. Dit kan telefonisch, maar ik kom ook graag naar u toe voor een persoonlijk gesprek. Hierna ontvangt u van mij een voorstel voor uw reis op maat inclusief een gedetailleerd prijsoverzicht. Het voorstel neem ik vervolgens graag met u door. Mochten uw wensen tussentijds gewijzigd zijn, dan pas ik uiteraard het voorstel voor u aan. Hierdoor wordt het uw eigen unieke reis!

Prijzen

De prijs van een reis is afhankelijk van vele factoren, zoals de wijze van vervoer, het niveau van de  accommodaties, het aantal safari overnachtingen en de duur van de reis. Daarnaast speelt de beschikbaarheid van de internationale en eventuele lokale vluchten ook mee. De prijzen vermeldt op mijn website zijn inclusief de internationale en lokale vluchten, vervoer en accommodaties. Deze prijzen zijn puur indicatief om u een idee te geven wat voor mogelijkheden er zijn. Uiteraard stel ik graag een reis op maat voor u samen binnen uw budget. In uw reisvoorstel vermeldt ik specifiek wat er wel en niet is inbegrepen en ontvangt u een gedetailleerde prijsspecificatie.

Neem vandaag nog contact met mij op voor een persoonlijk advies voor uw rondreis op maat !

MOGELIJKHEDEN AAN REISIDEEËN

Filter uw reis:


Cookie instellingen aanpassen | Reisvoorwaarden