• Verse kreeft in Mozambique

    Verse kreeft in Mozambique

  • Dineren en wijnproeven bij Delaire Graff Estate

    Dineren en wijnproeven bij Delaire Graff Estate

  • Ontbijt bij Ellerman House

    Ontbijt bij Ellerman House

CULINAIR GENIETEN

Heerlijk eten en drinken tijdens uw rondreis in Afrika

Ik kan uw maatwerk reis in Afrika samenstellen op basis van de beste safari beleving, de mooiste routes of de fijnste stranden. Maar voor mij is een vakantie pas echt geslaagd als het eten goed is verzorgd. Heerlijk genieten in een restaurant en de onbekende smaken leren kennen van het vakantieland. Denk hierbij aan vleessoorten zoals impala, koedoe of krokodil. Dat vlees is in Nederland heel bijzonder, maar in Afrika te vergelijken met de geit, koe of konijn. En heeft u wel eens een struisvogelbiefstuk op? Ik kan u vertellen, dat smaakt niet naar kip. 

Waar kan ik lekker eten in Afrika

De Westkaap van Zuid-Afrika staan bekend om de goede keuken en uiteraard de prachtige wijnen. De Tasting room, De Test Kitchen en La Colombe zijn zomaar enkele restaurants die wereldwijd hoog staan aangeschreven. Graag maak ik voor u een reservering voor de lunch of het diner bij een van deze bijzondere restaurants. Sommige restaurants beschikken zelfs over een hotel, zoals de Tasting Room van de Nederlandse chef-kok Margot Janse de scepter zwaait. Want hoe fijn is het na een heerlijk diner zo in uw bed te kunnen stappen?

Ook buiten de Westkaap van in Zuid-Afrika zijn prima restaurants te vinden. Veel safari lodges beschikken over een uitstekende en soms zelf bekroonde keuken. Geen lange buffetten maar met zorg bereide maaltijden met veel lokale ingrediënten.

Al trek gekregen? Neem dan vandaag nog contact met mij op. Ik stel graag een reis voor u samen waarin culinair genieten centraal staat.

MOGELIJKHEDEN AAN REISIDEEËN

Filter uw reis:


Cookie instellingen aanpassen | Reisvoorwaarden