• Villa Santorini

    Villa Santorini

  • Naboisho Camp

    Naboisho Camp

  • Gombe Forest Lodge

    Gombe Forest Lodge

HUWELIJKSREIS

Maatwerk huwelijksreis naar Afrika

Een huwelijksreis is veel meer dan een gewone vakantie. Omdat ik zelf in Zuid-Afrika ben getrouwd, weet ik heel goed dat je voor je huwelijksreis nog wat extra’s wilt. Bij een huwelijksreis stel ik samen met het aanstaand bruidspaar (of traditioneel met een van de twee) een mooi programma op maat samen. Ook zorg ik er voor dat de lodges weten dat dit jullie huwelijksreis is, zodat ook zij een extra stapje zullen zetten.

Reisprogramma tijdens de huwelijksreis

Veel tijd voor elkaar, luxe lodges en lekker eten en drinken zijn een aantal zaken die niet mogen ontbreken in het reisprogramma van een huwelijksreis. Het reistempo ligt wat lager. Hierdoor heeft u naast het verkennen van de omgeving ook tijd voor rust. Een mooie combinatie is dan ook een verblijf in een safari reservaat met aansluitend een aantal dagen strand. Uiteraard stel ik graag uw droomreis samen aan de hand van uw wensen.

Trouwen in het buitenland

Geen traditionele bruiloft in Nederland? Dan kan ik trouwen in Afrika zeker aanbevelen! Denk eens aan de schitterende foto's tussen het wild, de wijngaarden, tussen de Zulu bevolking of op een ‘bounty’ strand. U kunt de reis maken met z’n tweeën, maar u kunt ook gasten uitnodigen om bij deze speciale dag aanwezig te zijn. Een gehele lodge af huren is hiervoor ideaal, zodat alles in het thema staat van de grote dag. Samen zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt. Zelf ben ik getrouwd in een privé huis in een wild reservaat in de West-Kaap met mijn familie erbij. Een ervaring om nooit te vergeten! 

Welke mogelijke huwelijksreizen zijn er?

Zoveel huwelijken, zoveel wensen. Op deze pagina staan een aantal reisideeën die voor een huwelijksreis gebruikt kunnen worden. Maar zoals voor al mijn reizen geldt: wij spreken dit samen door en gaan pas verder als het voorstel goed aansluit bij uw wensen en budget. Neem vandaag nog contact met mij op voor uw reis van uw leven

MOGELIJKHEDEN AAN REISIDEEËN

Filter uw reis:


Cookie instellingen aanpassen | Reisvoorwaarden