• Spelen tijdens de gamedrive

    Spelen tijdens de gamedrive

  • Kariega - Fotograaf

    Kariega - Fotograaf

  • Kanoen met Kinderen

    Kanoen met Kinderen

REIZEN MET KINDEREN

Rondreizen op maat met kinderen door Afrika

“Als de kinderen zich vermaken, dan hebben wij ook vakantie”.  Dat hoor ik regelmatig van ouders, en dat is niet voor niets. Daarom kan ik bij het samenstellen van uw rondreis door Afrika rekening houden met de wensen van uw kinderen. Dit kan zowel bij de manier van reizen (kortere reisafstanden, onderweg ook iets te zien), de keuze van de accommodaties (zwembad, speelgoed, soort eten), maar ook in de keuze van de reis zelf. Wellicht houden uw kinderen niet zo van cultuur en vinden ze grote dieren eng? Het is belangrijk daar rekening mee te houden, zodat ook uw kinderen met u een mooie, onvergetelijke vakantie hebben. 

Safari met kinderen

Bij de keuze van uw safari bestemming met kinderen zijn er een aantal zaken die de uiteindelijke keuze beïnvloeden. Wilt u wel of niet in een malariagebied verblijven? Mogen de kinderen eigenlijk wel mee in de safari jeep of is een bepaalde leeftijd vereist?  En als u die jeep exclusief huurt voor uw gezin, kunnen de kinderen dan wel mee? Is er een speciaal kinderprogramma, zoals het zoeken van sporen? Dit zijn zaken waar ik rekening mee houd bij het samenstellen van uw reis. Dat noem ik maatwerk, als een kostuum (of rompertje) wat precies past. 

Kan ik met mijn kinderen wel ver op reis

Kinderen van alle leeftijden worden overal mee naar toe genomen op vakantie. Mijn jongste neefjes hebben in 2016 (toen 2 en 3) een reis gemaakt naar Zuid-Afrika en de Seychellen en op mijn bruiloft in Zuid-Afrika in 2011 waren mijn neefjes van toen 4 en 6 jaar ook aanwezig. En die hebben daar een geweldige vakantie gehad. En zeg nu eerlijk:  het is best leuk om na de vakantie je kinderen een spreekbeurt of kringgesprek te laten voeren over hoe olifanten door de rivier lopen en zelfgemaakte foto’s te laten zien. 

Neem vandaag nog contact met mij op voor een persoonlijk advies op maat 

MOGELIJKHEDEN AAN REISIDEEËN

Filter uw reis:


Cookie instellingen aanpassen | Reisvoorwaarden