• Wolwedans

    Wolwedans

  • West-Kaap route 62

    West-Kaap route 62

RONDREIS MET HUURAUTO

Rondreizen met een huurauto in Zuidelijk Afrika.

Het zelf rijden met een huurauto op vakantie in Zuidelijk Afrika heeft een aantal voordelen. U kunt zelf bepalen hoe u tijdens uw rondreis rijdt, waar u stopt en hoe lang u daar blijft. Het geeft u veel flexibiliteit hoe u uw reisdagen indeelt en wat u onderweg allemaal bezoekt. En is het een dag slecht weer of heeft u even geen zin om een wandeling te maken, dan rijdt u toch door naar uw volgende accommodatie.

Toch zijn niet alle gebieden en landen geschikt om zelf te gaan rijden. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat het wegennet er zich niet toe leent of omdat de afstanden te lang zijn om zelf te rijden. Ik adviseer u graag naar de mogelijkheden die er zijn in de verschillende landen. 

Welke auto moet ik kiezen op vakantie?

De keuze van de huurauto tijdens uw rondreis is allereerst afhankelijk van wat hij moet vervoeren. Met hoeveel personen bent u, heeft u veel bagage, wilt u extra ruim zitten? Hiernaast is het van belang te weten wat voor wegen u tegenkomt. Is dat asfalt, rijdt u over gravelwegen of rijdt u misschien zelfs wel off-road? In dat laatste geval is een hoog liggende 4WD misschien wel handig. Daarnaast wordt er in Zuidelijk Afrika links gereden, waardoor uw voorkeur wellicht uitgaat naar een automaat. U kunt zich dan volledig op het verkeer focussen. Ik ben zelf op veel plaatsen geweest en kan u ondersteunen bij de keuze van de auto.

In welk land kan ik een self drive maken?

De landen Zuid-Afrika en Namibië lenen zich uitstekend voor een rondreis met een huurauto. Maar ook het zuiden van Mozambique en voor de avontuurlijke reiziger, is zelfs Zimbabwe mogelijk. Om u een idee te geven wat de mogelijkheden in deze landen zijn, heb ik een selectie van reizen met huurauto voor uw beschreven. Maar zoals voor al mijn reizen geldt: ik stel graag een passende reis voor u samen aan de hand van uw wensen en voorkeuren.

Toch liever niet zelf rijden?

Als u niet zelf wilt of kunt rijden, dan kunt u kiezen voor een auto met chauffeur, een vakantie waarbij u vliegt van locatie naar locatie (fly-in) of voor een kleinschalige groepsreis. Graag informeer ik u over de mogelijkheden!

Neem vandaag nog contact met mij op als u ook een maatwerk advies wil hebben !

MOGELIJKHEDEN AAN REISIDEEËN

Filter uw reis:


Cookie instellingen aanpassen | Reisvoorwaarden