• Dar Es Salaam Airport

    Dar Es Salaam Airport

  • Vamizi Island

    Vamizi Island

  • Federal Air

    Federal Air

RONDREIS MET VLIEGTUIG

Rondvliegen op vakantie tijdens uw fly-in safari

Er zijn verschillende manieren om van accommodatie naar accommodatie te reizen tijdens uw safari. De meest snelle manier is met een vliegtuig, ook wel fly in genoemd. Bij een fly in vliegt u met een klein vliegtuig tussen de diverse locaties. Soms landt u op een vliegveld in de buurt van uw lodge en wordt u van en naar uw lodge gebracht. Maar de meeste safari accommodaties hebben een eigen landingstrip vlakbij de lodge, alsof u in de “achtertuin” landt.

Fly in safari

De meest voorkomende reizen met een vliegtuig zijn safari reizen. In Botswana en Zambia is reizen met het vliegtuig de enige mogelijkheid om van gebied naar gebied te gaan. Maar ook in Zuid en West Tanzania is het vliegtuig het beste vervoersmiddel.
Namibië en Zuid-Afrika zijn daarentegen twee landen waarbij men niets zo snel denkt aan een fly in. Maar ook hier zijn diverse locaties perfect te combineren met een vliegtuig. De Skeleton Coast in Namibië is bijvoorbeeld alleen per vliegtuig te bereiken.

Ik kijk samen met u welke gebieden u aanspreken en combineer deze zo, dat de reistijd zo kort mogelijk is. Ik maak dan ook vaak gebruik van organisaties die behalve lodges ook eigen vliegtuigjes hebben. Deze vliegen u rechtstreeks van de ene accommodatie naar de andere. Dat is optimaal genieten van uw vakantie.


Wilt u ook genieten van een fly in, neem dan vandaag nog contact op met mij,  zodat ik ook voor u een bijzondere reis op maat kan samenstellen.

MOGELIJKHEDEN AAN REISIDEEËN

Filter uw reis:


Cookie instellingen aanpassen | Reisvoorwaarden